Wie zijn wij?

Christ van den Munckhof is de vierde generatie in de familie van den Munckhof die leiding geeft aan Van den Munckhof Print & Media. Met een enthousiast team van medewerkers vervaardigen wij dagelijks drukwerk van visitekaartje tot grootformaat banner. Daarnaast verzorgt de mediatak van het bedrijf dagelijks het nieuws uit Venray en omgeving via Peel en Maas, Peel en Maas TV, www.peelenmaasvenray.nl en tal van sociale mediakanalen. 

Historie

De naam Van den Munckhof is al sinds 1887 verbonden met het nieuwsblad Peel en Maas, dat sinds 1880 in Venray en omstreken verschijnt als abonnementenkrant. Willem van den Munckhof nam in dat jaar de krant en bijbehorende drukkerij over. Sjang van den Munckhof, bekend als Sjang den Drukker, was de tweede generatie die het bedrijf leidde tot midden vijftiger jaren. Drie van zijn zoons, Wim, Dick en Toon, namen toen het bedrijf, dat inmiddels was uitgebreid met een boek- en kantoorvakhandel, over.

In 1990 kwam de vierde generatie in beeld met John, Colien en Christ van den Munckhof. Na het afstoten van de boekhandel en kantoorvakhandel in 2011 runden John en Christ het grafische bedrijf op Keizersveld 19 in Venray. Van den Munckhof Print & Media werd op 18 november 2018 geconfronteerd met het plotseling overlijden van John van den Munckhof. John van den Munckhof (59) was verantwoordelijk voor alles op het gebied van vormgeving, drukken en printen.