/Over ons
Over ons 2018-09-13T07:53:44+00:00

Project Description

Wie zijn wij?

Christ en John van den Munckhof is de vierde generatie in de familie van den Munckhof die leiding geven aan dit grafsiche bedrijf. Daarbij zijn de taken gesplitst in print & media. John van den Munckhof is verantwoordelijk voor alles op het gebied van drukken en printen. Als het gaat om mediavraagstukken en -ondersteuning dan is Christ van den Munckhof de aangewezen persoon.
Beiden hebben een team van medewerkers onder zich met veel knowhow en ervaring om u als relatie van dienst te zijn.

Historie

De naam Van den Munckhof is al sinds 1887 verbonden met het nieuwsblad Peel en Maas, dat sinds 1880 in Venray en omstreken verschijnt als abonnementenkrant. Willem van den Munckhof nam in dat jaar de krant en bijbehorende drukkerij over. Sjang van den Munckhof, bekend als Sjang den Drukker, was de tweede generatie die het bedrijf leidde tot midden vijftiger jaren. Drie van zijn zoons, Wim, Dick en Toon namen toen het bedrijf, dat inmiddels was uitgebreid met een boek- en kantoorvakhandel, over.

In 1990 kwam de vierde generatie in beeld met John, Colien en Christ van den Munckhof. Na het afstoten van de boekhandel en kantoorvakhandel in 2011 runnen Jonn en Christ het grafische bedrijf op Keizersveld 19 in Venray.